maanantai 14. lokakuuta 2013

Kalkkunapiirakka

Pohja:

150g voita
3,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl vettä


Ota voi pehmenemään huoneenlämpöön.
Nypi jauhot voin joukkoon ja lisää vesi.
Sekoita tasaiseksi.
Painele piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.


Täyte:

200g aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa
2 dl ruokakermaa
3 kananmunaa
200g kalkkuna siivuja
150g juustoraastetta
1 paprika
1 pieni tai ½ iso sipuli

Sekoita tuorejuusto ja ruokakerma sekaisin niin, että juusto sekoittuu kunnolla kerman sekaan. Lisää munat ja sekoita.
Paloittele kalkkuna, paprika ja sipuli.
Lisää loput aineet täytteen sekaan.
Kaada pohjan päälle ja paista uunissa 200 asteessa 35min.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti